Waldeck Pyrmontstraat 3, 5652AD Eindhoven

Over ons

Een kort stukje over ons
Welkom bij Buscampers de Kempen. Wij zijn ons bedrijf begonnen in 2007 en sinds 2012 gespecialiseerd in betaalbare buscampers. Maar ook de andere modellen kunt u bij ons ontdekken. Wij hebben een doorlopend assortiment campers op voorraad. Zowel voor de verkoop als voor de verhuur.
Een camper aankopen om er daarna vele avonturen mee te beleven is de eerste stap naar eindeloos vakantieplezier. Daarom vinden wij het belangrijk om onze campers af te leveren met een nieuwe APK en een BOVAG campercheck. Zodat u zeker weet dat alles goed functioneert als u de camper komt ophalen bij de overdracht. Onze BOVAG camper inspecties worden uitgevoerd door Camper Service Center in Eindhoven. Dat is een onderdeel van Truckland/Camperland die tevens dealer zijn van DAF, IVECO en FIAT. Bij een BOVAG camperinspectie wordt de camper op meer dan 30 punten volledig nagekeken.

Wilt u een trekhaak op de camper of een fietsenrek, schotel of zonnepanelen. Alles wat u kan bedenken kan gemaakt worden. Wij zijn beschikbaar om uw fantasie werkelijkheid te laten worden. Niks is te gek om uw droom camper te realiseren.
Wij scoren gemiddeld een 8.7
Wat klanten over ons zeggen