Waldeck Pyrmontstraat 3, 5652AD Eindhoven

Over ons

Een kort stukje over ons
Welkom bij Buscampers de Kempen. Wij zijn ons bedrijf begonnen in 2007 en sinds 2012 gespecialiseerd in betaalbare buscampers. Maar ook de andere modellen kunt u bij ons ontdekken. Wij hebben een doorlopend assortiment campers op voorraad. Zowel voor de verkoop als voor de verhuur.
Een camper aankopen om er daarna vele avonturen mee te beleven is de eerste stap naar eindeloos vakantieplezier. Daarom vinden wij het belangrijk om onze campers af te leveren met een apk en een campercheck. Zodat u zeker weet dat alles goed functioneert als u de camper komt ophalen bij de overdracht. Onze camperchecks worden uitgevoerd door Campspecials in Boxtel. Waar wij al vele jaren zeer prettig mee samen werken. Wilt u een trekhaak op de camper of een fietsenrek, schotel of zonnepanelen. Alles wat u kan bedenken kan gemaakt worden. Wij zijn beschikbaar om uw fantasie werkelijkheid te laten worden. Niks is te gek om uw droom camper te realiseren.
Ons bedrijf in Eindhoven is heel goed te bereiken en wij liggen centraal ten aanzien van De Kempen. Hieronder vallen Noord-Brabant, Antwerpen, Limburg (BE), Vlaams Brabant en Limburg (NL). Of je nu uit Nederland komt of uit Belgie onze campers zijn klaar voor uw bezoek. Graag tot ziens bij Buscampers de Kempen.
Wij scoren gemiddeld een 9.3
Wat klanten over ons zeggen